Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Συνελήφθησαν άλλοι δύο επιχειρηματίες για χρέη

Χειροπέδες σε ιδιοκτήτη τυπογραφικής εταιρείας και ιδιοκτήτη εταιρείας γαλακτοκομικών οι οποίοι κατηγορούνται για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, πέρασαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης σε Αττική και Ρόδο.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ιδιοκτήτης τυπογραφικής εταιρείας συνελήφθη το πρωί στο Διόνυσο από αστυνομικούς  της  Οικονομικής Αστυνομίας για χρέη προς το δημόσιο, συνολικού ύψους 2.059.455,58 ευρώ. Ο 56χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών κατηγορούμενος με τις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».
Αντιμέτωπος με την ίδια κατηγορία, αλλά και εκείνη που αφορά στα "εγκλήματα τελούμενα κατ'εξακολούθηση" βρίσκεται και ένας 30χρονος Ελληνας ιδιοκτήτης γαλακτοκομικών από τη Ρόδο, ο οποίος συνελήφθη το πρωί στη Ρόδο. Κατηγορείται για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατ' εξακολούθηση και το ύψος των οφειλών του ανέρχεται στο ποσό των 544.426,38 ευρώ.
 http://www.enet.gr

Δειτε μπορει να σας ενδιαφερουν

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites