Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Πρόσωπο που βρέθηκε σε εικόνα από υπερηχογράφημα όγκου σοκάρει ακόμα και τους γιατρούς…

Οι άνθρωποι βλέπουν τα πιο περίεργα πράγματα στα σύννεφα και στα καμένα τοστ, αλλά αυτή η τελευταία παρατήρηση δεν έχει ξαναγίνει: Ένα πρόσωπο σε έναν όγκο όρχεων.

Όπως αναφέρθηκε από την εφημερίδα The Toronto Star, οι γιατροί στον Καναδά έμειναν έκπληκτοι όταν εξέτασαν μια εικόνα υπερηχογραφήματος ενός όγκου των όρχεων (βλ. παρακάτω εικόνα).
«Ήταν πολύ μακάβρια, σαν ένας άνθρωπος να ουρλιάζει από τον…
πόνο,» είπε ο Γιατρός Naji Touma, ο οποίος εργάζεται στο Πανεπιστήμιο της Βασίλισσας στο Κίνγκστον, στην The Star για την εικόνα που τραβήχτηκε το 2009.
Οι Δρ Touma και Greg Roberts έγραψαν στην αναφορά τους υποβλήθηκε στην Εφημερίδα Ουρολογίας, ότι είδε ένα «πρόσωπο … άνδρα το οποίο κοιτούσε πάνω από την εικόνα, με ανοιχτό στόμα, σαν να ήταν το πρόσωπο του ίδιου του υπερηχογραφήματος»
Επίσης αναφερόταν σε σχετικές σημειώσεις:
«Μια σύντομη συζήτηση ακολούθησε για το αν η εικόνα θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι από μια θεότητα (ίσως του «Min», ο οποίος είναι ο Αιγύπτιος θεός του ανδρικού μορίου;) Ωστόσο, θεωρείται ότι είναι ένα απλό τυχαίο γεγονός και όχι μια θεϊκή παρέμβαση.»
Ένας υπέρηχος χρησιμοποιεί ηχητικά κύματα για να παράγει μια εικόνα. Ο καναδικός σύλλογος καρκίνου των όρχεων, λέει ότι σημάδια του καρκίνου μπορεί να περιλαμβάνουν ένα ανώδυνο εξόγκωμα, διόγκωση του όρχεως ή πόνο στην κάτω κοιλιακή χώρα
http://www.koulo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites