Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012

Πήγε πλατεία και πάλι ο «Λουκάνικος»

 Πήγε πλατεία και πάλι ο «Λουκάνικος»

Νέα δημοσιεύματα αφιερωμένα στο σκύλο-διαδηλωτή «Λουκάνικο», φιλοξενούνται στο διεθνή Τύπο. Οι δημοσιογράφοι των ξένων μέσων ενημέρωσης επισημαίνουν, μεταξύ άλλων, πως τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο για την Ελλάδα.
Την Παρασκευή, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των ιδιωτών επενδυτών, κατόχων ελληνικών ομολόγων για τη μείωση του χρέους (PSI) διακόπηκαν, ενώ η Ελλάδα περιμένει την έγκριση της νέας δανειακής σύμβασης, η οποία θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα του PSI.
«Τα νέα αυστηρά μέτρα λιτότητας που πρόκειται να επιβληθούν στους ‘Ελληνες, ως προϋπόθεση γα να δοθεί η νέα βοήθεια, προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια των πολιτιών, με αποτέλεσμα οι Αγανακτισμένοι να ξαναγυρίσουν στην πλατεία Συντάγματος», αναφέρει η Kristina Chew στο Care2.com.
Επίσης, στο άρθρο της, τονίζει πως οι Αγανακτισμένοι κατεβαίνουν και πάλι στους δρόμους της Αθήνας, ενώ πρωταγωνιστής παραμένει ο σκύλος-διαδηλωτής Λουκάνικος, τον οποίο τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, χαρακτηρίζουν ως τον πιο «γνωστό σκύλο-διαδηλωτή στον κόσμο».http://troktiko.eu
Δειτε μπορει να σας ενδιαφερουν

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

soulouposeto

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites