Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

7 ισχυρά παυσίπονα που έχουμε... στην κουζίνα μας


Η φύση έχει προνοήσει, πολύ πριν τη φαρμακευτική, να δημιουργήσει παυσίπονα, τα οποία ευτυχώς βρίσκονται σε αφθονία και είναι... διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή στην κουζίνα σας.




Ξύδι για την καούρα

Ένα μήλο την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα, λέει η γνωστή παροιμία, έτσι και το ξύδι από μηλίτη είναι η καλύτερη και φυσικότερη ίαση για την καούρα. Βάλτε ένα κουταλάκι της σούπας ξύδι μηλίτη σε ένα ποτήρι νερό και πιείτε το σιγά σιγά. Το ξύδι από μηλίτη περιέχει αλκαλοποιητές, οι οποίοι είναι απαραίτητοι για τον άνθρωπο, ειδικά λόγω των οξέων που περιέχει η σύγχρονη διατροφή.

Σκόρδο για την αρθρίτιδα

Από την αρχαιότητα, το σκόρδο έπαιζε σημαντικό ρόλο στον τομέα των …παυσίπονων. Έτσι και σήμερα, ακολουθώντας την πανάρχαια τακτική, ψιλοκόψτε μία σκελίδα σκόρδο και μαζί με μία κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο ζεστάνετέ το. Απλώστε το στις αρθρώσεις που πονούν και θα αισθανθείτε μία τρομερή ανακούφιση. Επιπλέον, το σκόρδο ενδείκνυται και για τον πονόδοντο: τρεις σκελίδες σκόρδο και μία πρέζα αλάτι, χτυπημένα μαζί, είναι ιδανικά όταν τα απλώσετε στο δόντι σας που πονάει.


Μούρα για την κύστη

Έρευνες έχουν δείξει ότι μία μερίδα μούρα μπορούν να μειώσουν έως και 60% τον πόνο από λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος. Το μυστικό όπλο είναι τα αντιοξειδωτικά συστατικά, τα οποία «σκοτώνουν» τις ελεύθερες ρίζες που ερεθίζουν το βλεννογόνο του πεπτικού συστήματος. Η κατανάλωση μούρων είναι μοναδική σπιτική θεραπεία και για το πεπτικό έλκος, τη δυσπεψία και τις λοιμώξεις της ουροδόχου κύστης.

Σταφύλια για τη μέση

Μελέτη του Πανεπιστήμιου του Οχάιο έδειξε ότι εάν καταναλώνετε μία μερίδα σταφύλια καθημερινά απαλλάσσεστε από τους πόνους της πλάτης. Αυτό συμβαίνει επειδή τα σταφύλια περιέχουν θρεπτικά συστατικά, τα οποία αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος, ειδικά στην περιοχή της μέσης, και αυτό με τη σειρά του ανακουφίζει από τον πόνο.

Ανανάς για τις φλεγμονές

Η βρομελίνη που βρίσκεται στον ανανά είναι εκείνη που μπορεί να σας απαλλάξει από το φούσκωμα και το βάρος που νιώθετε στο στομάχι. Επιπλέον, η κατανάλωση ανανά βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, σταματώντας τις κράμπες και τις φλεγμονές. Μπορεί ακόμα να βοηθήσει στην απελευθέρωση των φλεγμονωδών ενώσεων, που συμβάλλουν στην αρθρίτιδα.

Βρόμη για τους πόνους περιόδου

Η βρόμη θεωρείται ότι παίζει σημαντικό ρόλο στις κράμπες τις περιόδου και ανακουφίζουν από την ενδομητρίωση. Ο λόγος είναι ότι η βρόμη είναι πλούσια σε μαγνήσιο και μία από τις καλύτερες πηγές διατροφικού ψευδαργύρου για τις γυναίκες εκείνες, που υποφέρουν από πόνους περιόδου.

Γαρύφαλλο για τον πονόδοντο

Το γαρύφαλλο (το μπαχαρικό όχι το λουλούδι) είναι ένας δοκιμασμένος σύμμαχος κατά του πονόδοντου. Εξάλλου και διάφορες οδοντόκρεμες, που κυκλοφορούν έχουν γαρύφαλλο, κάτι που τις κάνει ακόμη πιο ευεργετικές για τη στοματική υγιεινή. Μπορείτε απλά να ταμπονάρετε με λίγο λάδι από γαρύφαλλο το δόντι που σας πονάει και να ανακουφιστείτε πραγματικά.
clickatlife.gr
πηγη



Δειτε μπορει να σας ενδιαφερουν

1 σχόλια:

ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ PLUS THE KING OF SEX

ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

www.herbal-smile.com

ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ PLUS. ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ.
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ.
Η ΒΙΑΓΚΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΕΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
ΤΟ ΠΙΟ ΔΗΜΙΦΙΛΕΣ ΦΥΣΙΚΟ ΧΑΠΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ .
Η ΔΗΜΟΦΗΛΕΣΤΕΡΗ ΒΙΑΓΚΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΕΞ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ.
ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΤΗΜΑ www.herbal-smile.com.
ΤΟ ΧΑΠΙ NATURAL VIAGRA Plus ΕΙΝΑΙ MUST ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ.
Φυσική βιάγκρα, Κορυφαία ποιότητα, Παγκόσμια Αποκλειστικότητα. Μόνο από τα διαδυκτιακά καταστήματα της εταιρίας Νatural Power S.A, International Business Corporation
www.Herbal-Smile.com
Για να κάνετε σέξ ασταμάτητα χωρίς παρενέργειες.
Νέα Φυσική Βιάγκρα Plus: Το πιο δημοφηλές, ασφαλές και αποτελεσματικότερο προιόν στον κόσμο κατά της στυτικής δυσλειτουργίας, πρόωρης εκσπερμάτωσης και μειωμένης σεξουαλικής επιθυμίας χωρίς καμμιά απολύτως παρενέργεια. Αυξάνει την ερωτική επιθυμία και στις γυναικες. Είναι ότι καλυτερο μπορείς να προμηθευτής σήμερα από την παγκόσμια αγορά. Με σεβασμό στην Υγεία και το αποτέλεσμα.
ΞΕΧΑΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ
ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΣΤΥΣΗ 100% ΜΕΣΑ ΣΕ 40 ΛΕΠΤΑ.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ 1 ΧΑΠΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ.
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΣΦΑΛΕΣ 100% ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΑΧΕΧΑΣΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 18.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΤΑΓΗ.
* ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ PLUS ΚΑΙ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΠΕΟΥΣ. ΔΥΟ ΣΕ ΕΝA.
100% Φυσικό προιόν
www.Herbal-Smile.com Kράτησε αυτή τη Διεύθηνσι.
* Αν θες να μην έχεις ποτέ αποτυχία στο σεξ.
* Να είσαι πάντα έτοιμος και σύγουρος 100% όποια και αν είναι η ψυχoλογική σου κατάσταση εκείνη την ώρα.
* Να ξεχωρίζης με διαφορά από όλους τους προηγούμενους.
* Επαναπόκτησε την αυτοπεποίθηση σου.
* Κράτησε το ταίρι σου πιό κοντά ικανοποιόντας το κάθε φορά χωρίς αποτυχία.
* Ανέβα και κρατήσου ψηλά.
* ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ.
*ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΗΣ ΤΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΡΑΙΣΕ ΤΗ ΖΩΗ,
ΟΠΩΣ ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΛΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ PLUS.
ΘΥΜΗΣΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΤΡΑΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΞΙΑ.
ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν στις φθηνές απομημοίσεις φυσικών ή άλλων Βιάγκρα που κυκλοφορούν στην αγορά. Μπορεί να εγκυμονούν κυνδύνους ή απογοήτευση ως αναφορά το αποτέλεσμα.
Δεν υπάρχουν Γνήσια φθηνά Φυσικά η χημεικά (φαρμακευτικά) Βιάγκρα στην αγορά.
Θυμήσου όταν κάνεις επιλογή προιόντος ότι: Συνήθως ότι πληρώσης παίρνεις. Κράτησε το αυτό.
ΔΙΑΒΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ. ΣΑΣ ΣΥΜΦΑΙΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Με την αγορά δύο ίδιων πακέτων (δηλαδή δύο πακέτων με τον ίδιο κωδικό) παίρνετε και ένα ίδιο πακέτο δώρο.
Πρίν προβείτε στη αγορά του προιόντος εξετάστε με προσοχή τις τιμές σε όλα τα πακέτα με την προσφορά 2 + 1 Δώρο και υπολογίστε την τελική τιμή ανά κάψουλα. Σας συμφέρει.

www.Ηerbal-Smile.com

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites